Staj İmkanı – ABD Büyükelçiliği

ABD Büyükelçiliği, Ticaret Müsteşarlığı İzmir ofisinin 1 Nisan- 14 Haziran, 2024 tarihleri arasında haftada en az 2 gün çalışabilecek, tercihen üniversitelerin Uluslararası İlişkiler, İşletme, Dış Ticaret veya Lojistik bölümlerinde 3. Veya 4. sınıfta öğrenim gören, İngilizcesi iyi derecede olan gönüllü iki stajyere ABD Ticaret Ataşe Yardımcısı’nın çalıştığı konular ve projeler üzerinde kendisine yardımcı olmak, ofise gelen telefonları yönlendirmek, sektörel pazar araştırması yapmak, Haziran’da gerçekleşecek ABD Bağımsızlık günü resepsiyonuna yardımcı olmak üzere stajere ihtiyacı bulunmaktadır.

İlgilenen öğrenciler, [email protected] adresinden veya 0232 441 24 46 no’lu telefondan başvuru yapabilirler.